PechaKucha Night Leiden

Categorie OVERIG
Tijd en locatie 19.00 en 19.30, P.J. Vethgebouw - Lounge rechts
Tags

PechaKucha Night Leiden

Twintig slides, die je elk twintig seconde lang van commentaar mag voorzien. In totaal levert dat een presentatie op van 6 minuten en 40 seconden. Dat is het idee van PechaKucha, een presentatietechniek die is overgewaaid vanuit Japan.
Tijdens de Nacht zullen de sprekers van PechaKucha Night Leiden je verrassen met hun visie op licht en donker. Voor Willem Hooft ging het licht uit tijdens een alles veranderd ongeluk met zijn motor, heeft hij zich kunnen herpakken? Vanessa Verplancke-Vigar is een baken van licht voor een klein meisje in Nepal en deed er alles voor om haar te ontmoeten. Dennis Pronk is niet te missen met zijn overtuiging dat elk waakvlammetje in een mens in een bulderend kampvuur kan veranderen als je je kans pakt. En als laatste zal Marius Hogendoorn zijn licht laten schijnen op schoonheid, een prachtig verhaal over verschillende opvattingen omtrent dit onderwerp. Allemaal persoonlijke verhalen aan de hand van 20 zelfgekozen foto’s.

PechaKucha Night Leiden presenteert tijdens de Nacht zowel een Nederlandstalig (19.00) als een Engelstalig (19.30) programma.