Advice for the Next Generation panel – Ineke Sluiter, Eveline Crone en Remco Breuker

Advice for the Next Generation panel – Ineke Sluiter, Eveline Crone en Remco Breuker

Ontdek via een Q&A met ervaren wetenschappers welke fouten zij in hun carrière hebben gemaakt en wat jij daarvan kunt leren.

Leer uit de fouten van anderen. Je leeft namelijk niet lang genoeg om ze allemaal zelf te kunnen maken. Op de Nacht kun je als student, jonge onderzoeker of gewoon geïnteresseerde al je vragen kwijt bij een panel met ervaren wetenschappers. Ineke Sluiter, Eveline Crone en Remco Breuker vertellen je alles over wat zij geleerd hebben van hun fouten en van hun successen.
Kom langs, luister, bevraag en ontdek. Zo ontdek je welke fouten cruciaal zijn om te maken en ontvang allerlei gewenste en ongewenste adviezen waar je als jonge, nieuwe generatie verder mee komt.

Ineke Sluiter

Ineke Sluiter is hoogleraar Griekse taal- en letterkunde aan de Universiteit Leiden. Van 1 juni 2020-31 mei 2022 was Sluiter president van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW), nadat ze sinds 2018 vicepresident van die instelling was geweest.

Eveline Crone

Eveline Crone is een Nederlandse hoogleraar neurocognitieve ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Leiden, waar ze leiding geeft aan de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie.

Remco Breuker

Remco Erik Breuker is een Nederlands Korea-deskundige, hoogleraar en vertaler. Sinds 2011 is hij hoogleraar Koreastudies aan de Universiteit Leiden.