Nieuws

8
sep

Alain Clark op de Nacht van Ontdekkingen!

Ontdek Alain Clark intiem, zoals je hem nog nooit hebt gezien.

Leiden, 8 september 2022 – De organisatie van de Nacht van Ontdekkingen heeft voor de aankomende editie van het festival de Nederlandse singer-songwriter Alain Clark weten te strikken voor een optreden. Clark brak in 2007 door met het nummer ‘Father and Friend’ dat hij samen met zijn vader zong. Daarnaast zijn de nummers This Ain’t Gonna Work en Blow Me Away grote hits. De zanger treedt tijdens de Nacht van Ontdekkingen op in een intieme setting in de Hortus botanicus. Heerlijk met je voeten in het gras genieten van Alain’s heerlijke soulmuziek en opzwepende funk.

Jonge makers, onderzoekers en kunstenaars
De Nacht van Ontdekkingen is na twee jaar eindelijk weer terug! En hoe.
Dit jaar geeft De Nacht van Ontdekkingen een podium aan jong talent. Op het terrein van het Academiegebouw van Universiteit Leiden, Hortus botanicus en de Oude Sterrewacht wacht een ware ontdekkingstocht langs optredens, exposities, debatten, workshops en inspirerende lezingen rondom de thema’s kunst en wetenschap.  

Van Silent disco tot meditatiecafé
Het festival van kunst en wetenschap laat een boordevol programma zien met activiteiten  op het snijvlak van kunst en kennis. Bezoekers kunnen zich vermaken met de geniale funky tunes van de Silent Disco met Strik&Strak maar ook de Pikante Peper Smaaksensatie ontdekken. Of ze duiken het meditatiecafé in waar ze bonen kunnen horen en knollen kunnen voelen. Niets is te gek tijdens deze Nacht van Ontdekkingen!

Ticketverkoop en blokkenschema
Tickets voor de Nacht van Ontdekkingen zijn te koop via nachtvanontdekkingen.nl/tickets. Tickets voor het Leidse kennis – en cultuurfestival kosten €19,50,- studenten betalen €12,50. Het hele programma, inclusief blokkenschema met tijden en optredens is te vinden op nachtvanontdekkingen.nl.

Over de Nacht van Ontdekkingen
De achtste editie van de Nacht van Ontdekkingen, limited edition is een samenwerking van Leiden&Partners, Cultuurfonds Leiden, de Universiteit Leiden en Gemeente Leiden. De organisatie is in handen van Marloes&Co uit Leiden.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.